Hormann

Алуминиеви външни врати

Системи алуминиеви външни врати с неповторимо качество и оборудване


Вашата нова външна врата трябва да е нещо специално. Тя трябва да отговаря на стила на Вашия дом, да е представителна и с това да доказва добрия Ви вкус. Също така обаче искате Вашата външна врата да задоволява и високите претенции по отношение на безопасността и да Ви помага да пестите енергия чрез висок коефициент на топлоизолация? Тогава външните врати на Hörmann са перфектният избор.
Висококачественият и с абсолютно устойчива форма материал алуминий не гние и никога не се налага да се боядисва. Външната врата на Hörmann продължава да изглежда като нова дори и след години. Изберете по собствено желание между 3 различни модела визия и степен на топлоизолация: изгодният основен модел TopComfort, елегантният модел с покриване на цялото крило TopPrestige или моделът TopPrestigePlus с плюсове по отношение на топлоизолацията и дизайна. Независимо кой модел ще изберете: Винаги ще получите топ качество „Made in Germany“.
Изберете на спокойствие вратата, за която мечтаете, с помощта на конфигуратора на врати - разполагате с всички възможности. Съседният каталог съдържа обширна информация, а Вашият партньор от Hörmann ще Ви консултира индивидуално.